23 DECEMBER - THE WILD ONES


Såhär dan före dopparedan gjorde jag mig ett litet collage, THE WILD ONES, skulle jag vilja kalla det. Ordet vild skulle jag nog kunna påstå att det är mitt favoritord. Vild. Vild Vild. Det låter nästan lite som ett namn, don't you think?

Vilket är ditt favorit ord, varför? Om du kunde leva för evigt, skulle du göra det då? Varför eller varför inte?

--

What is your favorite word, why? If you could live forever, would you? Why or why not?


5 kommentarer:

 1. åh vad fint. alltså mm verkligen. mitt favoritord är nog luftballong. eller kanske möjligtvis choklad. det bara låter fint, Och sen är dt ju bra fina grejer också.
  jag skulle nog inte vilja leva för evigt, jag gillar tanken att man ska ta vara på livet medan det varar, Lever man för evigt skulle det nog vara tröttsamt efter ett tag. men vad vet jag, man måste ju hinna så väldigt mycket mer om man lever för evigt inte sant?? samtidigt kanske det inte är meningen att man ska göra det. jag vet inte riktigt. men jag föredrar nog ett liv som inte varar för evigt iallafall

  SvaraRadera
 2. Så väldigt fint!! :333

  SvaraRadera
 3. Så fint collage!
  Mitt favoritord är "ostburgarens-hemliga-dal" det är det bara för att det kan göras om till en elak svordom "skit-i-ostburgarens-hemliga-dal" , och för att jag hittat på ordet ^^ Och för att jag har black out och inte kommer på något annat ord. "kärlek" är också fint, om världen var full av kärlek istället för hat hade det varit väldigt obeskrivligt underbart.
  Jag skulle inte vilja leva för evigt, absolut inte. Jag skulle aldrig klara av att se människor jag älskar dö.
  Jag vill dock leva ut så mycket som möjligt ur det liv jag har :3

  SvaraRadera
 4. mitt favoritord är lyckorus för att det är ju cirka det bästa som finns. och jag skulle nog inte vilja leva förevigt, är alltför nyfiken så vill ju nog nån gång ta reda på hur det är att dö haha.

  SvaraRadera
 5. Snyggt!
  Har sjuuuuukt många favoritord, men ambivalens ligger rätt just nu. Det lägger sig snyggt på tungan.

  SvaraRadera