20 NOVEMBER - om novemberNågot som jag tycker himlans mycket om med den här årstiden är att det blir så mysigt när en sitter på golvet vid fönstret och läser en bok eller bara sitter och blundar. Kanske en lyssnar på regnet, Björk eller någon knastrig skiva på vinylspelaren. Vinylbrus ni vet.

Vad tycker du om november?

6 kommentarer:

 1. Thanx for passing by!!! You gave me the opportunity to find out your blog, it's really special. New fan on bloglovin ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker november kan vara lite grå och stressig men full med fina stunder som när en hittar en bortglömd basker längst in i garderoben eller när en vaknar bredvid bästis bland fluffiga molntäcken.

  SvaraRadera
 3. Tack för kommenataren! Och himla mysig blogg du har, känns sådär som att sitta vid ett fönster i gryningen på en vind och se himlen färgas ljusblå.
  Jag gillar för övrigt november i år, hösten har varit snäll mot mig.

  SvaraRadera
 4. det just det, dem så tillfällena som du beskriver är det finaste som finns speciellt om man lyssnar på Björk. Men november för mig är så mycket ångest, mörkret kryper på alldeles för snabbt och dagarna blir så korta. Men sen så boostar man bort det med bokläsning och filmgos!! <3

  SvaraRadera